کناف دیوار، مزایا و کاربرد آن

استفاده از کناف برای دیوار های ساختمان نسل جدیدی از دیوار ها را به ارمغان می‌آورد. که امروزه در ساختمان سازی و دکوراسیون داخلی مورد توجه قرار گرفته است. آن چه که امروزه در ساخت دیوارهای ساختمانی مورد توجه قرار می گیرد، خاصیت عایق بودن آن می باشد که در دیوارهای کناف این خاصیت به چشم می خورد.

دیوار المانی اساسی در ساختمان سازی شناخته می شود که هم می توان جنبه های کاربردی و هم ظاهری آن را مورد بررسی قرار داد. دیوار انواع مختلفی دارد که از جمله می توان به دیوارهای گچی، بتنی، پیش ساخته، کناف و غیره اشاره کرد.

اجرای کناف امروزه طرفداران زیادی پیداکرده است و در میان طراحان دکوراسیون داخلی مورد استقبال قرارگرفته است. بهتر است در ابتدا تعریفی از کناف داشته باشیم. کناف نوعی پوشش است که بر روی دیوار و سقف مورد استفاده قرار می گیرد.

از کناف می توان به عنوان پوششی برای سقف و دیوار استفاده کرد. به کارگیری کناف به عنوان پوشش دیوار امکان اجرای طراحی های مختلف بر روی آن را نیز فراهم کرده و در زیبایی محیطی نقش دارد.

از کناف می توان در قسمت های مختلف خانه استفاده کرد. دیوارکناف از رنگ و طرح های متفاوتی برخوردار است و این امکان را فراهم می کند که با توجه به موقعیت و فضای مورد نظر نمونه ای مناسب از آن را انتخاب و مورد استفاده قرار داد.

دیوار کناف در دکوراسیون داخلی

کناف در اتاق نشیمن

یکی از قسمت هایی که استفاده از دیوار کناف در طراحی آن زیاد به چشم می خورد، اتاق نشیمن و دیوار پشت تلویزیون می باشد.

استفاده از کناف در این قسمت می تواند آن را به دیوار شاخص در اتاق نشیمن تبدیل کند. به کارگیری کناف در دکوراسیون داخلی امکان طراحی بر روی آن را فراهم کرده و در زیبایی محیط نقش بسزایی دارد.

کناف کاری در سالن

کناف در اتاق خواب

در اتاق خواب نیز می توان از دیوار کناف استفاده نمود. شما می توانید دیوار پشت تخت را به این منظور مورد استفاده قرار دهید. همچنین می توانید بر روی کناف تعدادی شلف تعبیه کنید و محلی برای قراردادن عکس یا اکسسوری های زیبا را بوجود آورید.

همچنین می توانید از لامپ های کوچک هالوژن بر روی دیوار کناف استفاده کرده و یک نورپردازی دکوراتیو زیبا را در اتاق خود بوجود آورید. این نورپردازی می تواند به عنوان چراغ خواب نیز عمل کند.

کناف کاری در پذیرایی

کاربرد کناف دیوار

علاوه بر دکوراسیون داخلی خانه ها، از کناف می توان در رستوران ها به منظور جدا کردن فضاهای مختلف و ایجاد محیطی زیبا نیز استفاده نمود.

همچنین امروزه از دیوار کاذب کناف پیش ساخته به منظور پارتیشن بندی در اداره ها و شرکت ها نیز استفاده می شود.

ساختار دیوار کناف

دیوارکناف که در دسته دیوارهای کاذب قرار می گیرد از سه قسمت رانر، استاد و پنل تشکیل می شود. رانرها همان قاب های اصلی دیوار بوده و از جنس فولاد هستند.

استاد از دیگر قسمت های این گونه دیوارها می باشد که در داخل این قاب ها وجود داشته و پنل ها بر روی آن ها نصب می شوند.

مزایای

مزایایی که استفاده از کناف در بر دارد افراد زیادی را به استفاده از این نمونه در ساختمان سازی و طراحی دکوراسیون داخلی سوق می دهد. از جمله مزایای استفاده از این دیوارها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده از کناف به عنوان پوشش دیوار امکان عبور تاسیسات ساختمان از داخل آن را به راحتی فراهم می کند.
  • شکل پذیری کناف بالاست و از این رو می توان آن را به هر شکل و فرمی تغییر داد.
  • اجرای دیوارکناف در مقایسه با ساخت دیوارهای دیگر بسیار سریع تر شکل می گیرد.
  • در صورت بروز هرگونه مشکل در تاسیسات ساختمانی می توان به راحتی نسبت به تعمیر و بازسازی آن ها اقدام کرد.
  • استفاده از کناف بار اضافی بر ساختمان وارد نمی کند و باعث سبک شدن سازه نیز می شود. از این رو در هنگام وقوع زلزله نیز تخریب کم تری در پی دارد.
  • به کارگیری کناف امکان استفاده از انواع رنگ، کاغذدیواری و طرح های دیگر را فراهم می کند.
  • یکی از مزیت های استفاده از دیوار کناف نسبت به دیوارهایی که از مصالح دیگر در ساخت آن ها استفاده می شود، مقرون به صرفه بودن آن ها می باشد.
  • از این گونه دیوارها می توان به عنوان عایق صوتی و حرارتی نیز استفاده کرد.
  • استفاده از کناف در ساختمان سازی سبب می شود در مصرف فولاد، سیمان و سایر مصالح ساختمانی دیگر صرفه جویی شود.
  • در اجرای کناف از نیروی انسانی کم تری استفاده می شود.
  • به کارگیری دیوار کناف در ساختمان سازی نخاله های ساختمانی را به اندازه زیادی کاهش می دهد.
  • از ویژگی های بارز کناف می توان به مقاومت بالای آن در برابر آتش سوزی اشاره کرد.

معایب

  • کناف از جنس گچ می باشد، به همین دلیل در برابر رطوبت و آب از مقاومت پایینی برخوردار است و در صورت قرارگرفتن در محیط های مرطوب و آبی، پس از مدتی خراب می شود.
  • از این دیوار کاذب در حمام و سرویس بهداشتی و به طور کلی محیط های مرطوب نمی توان استفاده نمود.
  • همچنین از کناف دیوار در باشگاه های رزمی نمی توان استفاده کرد، زیرا ممکن است در برابر ضربات انسان، بشکند و از بین برود.

در این مقاله تلاش کردیم تا دیوار های کنافی را به شما معرفی کنیم و مزایا و معایب آنها را برایتان شرح دهیم. چنانچه قصد دارید از این دیوار ها در دکوراسیون داخلی منزل خود استفاده کنید میتوانید از مشاورین ما راهنمایی بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

نوزده − یازده =

Call Now Button