تعمیرات و بازسازی ساختمان

تعمیرات و بازسازی ساختمان

مجموعه فعالیت هایی که باعث میشود تا یک ساختمان مجددا قابل سکونت و استفاده باشد را بازسازی ساختمان میگویند. بازسازی ساختمان به صورت جزئی و همچنین کلی انجام میشود که در روش جزئی بازسازی تنها یک بخش از ساختمان و در روش کلی تمام قسمت های ساختمان که ممکن است بیرون و یا داخل سازه باشد مورد مرمت قرار میگیرد. بازسازی ساختمان علاوه بر اینکه باعث میشود تا قسمت های آسیب دیده احیا شوند، جان تازه ای نیز به جلوه ظاهری ساختمان میبخشد. بازسازی ساختمان لوکس و تعمیرات ساختمان هزینه های هنگفت تعویض ساختمان را ندارد و بسیار مقرون بصرفه تر میباشد.

تصمیم به بازسازی ساختمان و تعمیرات ساختمان اصلا ساده نیست. چرا که کارهای زیادی باید انجام شود تا وضعیت نابسامان یک خانه قدیمی مثل روز اول شود. با توجه به این مورد، بهتر است بازسازی ساختمان و تعمیرات ساختمان را به صورت پروژه در نظر گرفت. قابل ذکر است که برای تعمیرات ساختمان و بازسازی ساختمان باید شخصی را انتخاب کرد که تجربه و مهارت قابل قبولی در این زمینه داشته باشد تا بتواند مناسب ترین راه حل‌ها را برای خدمات تعمیرات منزل و بازسازی ساختمان به شما پیشنهاد دهد؛ و از بهترین مصالح استفاده کند. به گونه ای که هزینه بازسازی ساختمان رشد بسیاری نسبت به برآورد بودجه مورد نیاز پیدا نکند.

اگر قصد تعمیرات و بازسازی منزل خود را دارید به ما در تماس باشید .

تعمیر ساختمان با بازسازی ساختمان چه تفاوتی دارد؟

انجام تعمیرات ساختمان بیشتر برای حفظ امنیت و راحتی افرادی که در ساختمان هستند لازم می‌شود. برای خیلی از ماها پیش آمده است که مشکلی کوچک مانند ترک خوردگی قسمتی از دیوار خانه، شکستگی کاشی‌های کف و … به وجود آید؛ اما اعضای خانه زمان و دانش کافی برای انجام تعمیرات نداشتند و این خرابی به مرور زمان تبدیل به یک مشکل بزرگ تر در ساختمان شده است. قابل ذکر است که اگر کار خدمات تعمیرات منزل را در کمترین زمان با یک شرکت تعمیرات ساختمانی در میان گذاشته شود، نه تنها مشکل بزرگتر نمیشود بلکه هزینه تعمیرات ساختمان را برای شما به صورت کلی در آینده پایین خواهد آورد. 

بهتر است قبل از بازسازی ساختمان و تعمیر ساختمان به سوالات زیر پاسخ دهید:

قبل از این که برای بازسازی ساختمان و تعمیرات منزل خود دست به کار شوید، لیستی از کارهایی که قرار است انجام دهید و یا اگر ایده ای دارید، تهیه کنید و به پیمانکار یا شرکت ساختمانی مورد نظر خود بدهید. این لیست می‌تواند در قالب پرسش‌های زیر باشد:

  • هدف از بازسازی ساختمان چیست؟
  • کدام قسمت‌های ساختمان نیاز به تعمیر دارد؟
  • کدام قسمت‌ها را می‌خواهید تغییر دهید؟
  • چقدر می‌توانید برای بازسازی ساختمان هزینه کنید؟
  • سبک دکوراسیون مورد نظر برای خانه یا ساختمان چیست؟
  • در هر قسمت از ساختمان چه مواردی اضافه شوند؟
  • و در آخر سقف بودجه ما برای بازسازی چقدر است؟

پیشنهاد می‌کنیم با این پرسش و پاسخ را با بقیه افراد در منزل به بحث بنشینید.این کار باعث میشود هم خودتان از انتظارات و نیازها آگاه شوید و هم پیمانکار یا شرکت خدمات ساختمانی در زمان مراجعه برای بازدید یا شروع کار از تغیرات لازم آگاه شود و همچنین با برآورد هزینه و زمانی که میخواهید بابت تعمیرات یا بازسازی بگذارید تمهیدات لازم را انجام دهید.

نیاز به مشاوره برای بازسازی یا تعمیرات دارید؟

منظور از بازسازی ساختمان چیست؟

بازسازی ساختمان کاری فراتر از تعمیر ساختمان است که معمولا به تعمیر دیوار، تعمیر کاشی و دیگر کارهای جزئی تر تعمیراتی محدود نمی‌شود. با توجه به گروه مهندسین تعمیرات ساختمان و شرکت بازسازی ساختمان که انتخاب می‌کنید، کار تعمیر و بازسازی ساختمان می‌تواند از قسمت‌های اساسی و از زیربنای ساختمان شروع شود و تا طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی منزل ادامه یابد و به طور کلی ساختمان شما را از نو بسازد.

آپارتمان‌های مسکونی یکی از ساختمان‌هایی هستند که به خاطر رفت و آمد زیادی که در آن‌ها وجود دارد نیاز به نوسازی دارند. درخواست صاحبان ساختمان در بازسازی آپارتمان، بیشتر مربوط به تعمیرات کلی‌تر آپارتمان، بهینه سازی فضا برای استفاده بهتر از آپارتمان‌های‌کوچک و تغییر دکوراسیون داخلی می‌باشد. اما بازسازی آپارتمان محدود به این کارها نمی‌شود و می‌تواند بسیار گسترده تر باشد. به طور کلی باید بگوییم که هر تغییری در جهت بهتر شدن استحکام، مقاوت و ظاهر ساختمان صورت بگیرد، بازسازی و نوسازی ساختمان محسوب می‌شود. 

میزان تخریب ساختمان80%
80%
هزینه متریال و مصالح70%
70%
هزینه استاد کار و کارگر60%
60%
هزینه های جانبی مثل حمل و نقل و …50%
50%

نحوه برآورد هزینه بازسازی ساختمان و تعمیر ساختمان

این روز ها با توجه به گسترش شهر نشینی و جمعیت شهر های بزرگی همچون تهران ، آپارتمان نشینی بیشتر رایج است و خانه های ویلایی کمتر به چشم میخورند و این موضوع خود یکی از عوامل بازدارنده برای بازسازی و حتی تعمیرات جزئی است . هزینه های بازسازی و تعمیرات هم که خود از موارد مهم هستند که به آن در ادامه میپردازیم.

 

هزینه بازسازی ساختمان از مواری است که حتما در ابتدای کار باید مشخص و طبق نظر شما بودجه بندی شود. هزینه بازسازی خانه با توجه به نوع تغییراتی که قرار است انجام شود؛ تعیین می‌شود. یعنی به طور خلاصه هرچه تغییرات بیشتر باشد هزینه بازسازی ساختمان و آپارتمان بیشتر خواهد بود. به طور کلی چون تعداد مراحل بازسازی ساختمان و حجم تعمیر ساختمان (تعمیرات ساختمان) در مقدار هزینه بازسازی منزل تاثیر زیادی دارد و برای هر پروژه ای متفاوت است، به همین دلیل، نمی‌توان قیمت بازسازی ساختمان را به صورت دقیق مشخص نمود.

 

خرابی های موجود در پیکره ساختمان، اتصالات و نشتی های ساختمان، مشکلات تاسیساتی ساختمان مؤثر است. بطور کلی هزینه بازسازی خانه و منازل قدیمی با توجه به فعالیت‌هایی که انجام می‌شود تعیین می‌گردد. بازسازی ساختمان در واقع یک راهکار اقتصادی در مقایسه با تخریب و ساخت یک ساختمان جدید است (به خصوص اگر فرصت کوتاهی برای اعمال تغییرات دارید).

هزینه دستمزد متخصصان هم به میزان حجم کار و تعداد روزهای کار آن‌ها بستگی دارد و به طور روزمزدی تعیین می‌شود. به طور مثال برای پروژه بازسازی منزل تعداد کل روزهای کار و میزان حجم کار را مشخص کرده و به مشتری اعلام می‌کنند.

عوامل موثر بر هزینه بازسازی ساختمان

در یک پروژه بازسازی ساختمان، باید قبل از شروع پروژه به صورت دقیق برآورد شود. بازسازی ساختمان شامل در بخش‌های مختلفی از ساختمان مانند بازسازی سرویس بهداشتی، آشپزخانه و یا کل ساختمان انجام می‌شود. عوامل موثر بر هزینه بازسازی ساختمان عبارتند از:

  • متراژ پروژه بازسازی
  • تغیر نقشه داخلی
  • هزینه بازسازی سرویش بهاشتی و حمام
  • هزینه بازسازی آشپزخانه
  • بازسازی اتاق خواب ها

*متراژ پروژه بازسازی ساختمان

یکی از معیارهای مهم در برآورد هزینه بازسازی ساختمان، متراژ پروژه است. 

*هزینه بیمه بازسازی ساختمان

بیمه کردن ساختمان قبل از آغاز کار یکی از کارهای مهم است که باعث جلوگیری از هزینه های برآمده از خسارات مالی و بخصوص جانی در ساختمان میشود که بسته به نوع و حجم بازسازی ساختمان و کار باید توجه ویژه ای به این موضوع کرد.

بعضی از پیمانکاران در پروژه بارسازی ساختمان، آن ساختمان را بیمه می‌کنند که هزینه‌ای را در برمی‌گیرد.

*هزینه بازسازی توالت و سرویس بهداشتی

بازسازی سرویس بهداشتی یکی از قسمت‌هایی است که ممکن است تحت عنوان یک پروژه مجزا انجام شود. پس اگر هدف از بازسازی ساختمان، تنها بازسازی سرویس بهداشتی است، بهتر است بدانید که هزینه بازسازی توالت و سرویس بهداشتی متناسب با متراژ و نوع مصالحی که استفاده می‌شود؛ تعیین می‌شود.

*هزینه بازسازی آشپزخانه

بازسازی آشپزخانه نیز یکی از مراحل بازسازی و تعمیرات ساختمان محسوب می‌شود. در صورتی که در نظر دارید که تنها آشپزخانه را بازسازی کنید؛ هزینه بازسازی آشپزخانه متناسب با نوع دکوراسیون، متراژ کابینت موردنیاز، هزینه کاشی کاری آشپزخانه تعیین می‌شود.

  

خدمات یک شرکت بازسازی ساختمان

برای ارائه خدمات بازسازی ساختمانهای قدیمی، بازسازی نمای داخلی ساختمان، بازسازی نمای بیرونی، بازسازی خانه‌های کلنگی، تعمیرات و بازسازی آپارتمان، ویلا، باغ و … ممکن است چنیدن سرویس ساختمانی به حالت مطلوب مورد نظر شما تبدیل شود. این سرویس‌ها شامل موارد زیر است که به صورت یک پروژه ساختمانی و یا تک سرویس می‌تواند ارائه شود.

سرویس‌هایی که توسط شرکت بازسازی ساختمان و آپارتمان ارائه می‌شود:

  • تخریب و بازسازی ساختمان
  • آجرکشی، دیوارکشی
  • کچکاری، سیمان کاری، سفید کاری دیوار
  • کاشی کاری، سرامیک کاری، موزاییک کاری کف و دیوار
  • سنگ کاری راه پله، سنگ کاری نمای بیرونی ساختمان
  • ارائه خدمات دکوراسیون بعد از بازسازی ساختمان اعم از نقاشی، کابینت و …

9 نکته مهم برای تعمیر آپارتمان قبل از بازسازی

  • تا حد امکان از تخریب دیوارهای اصلی بپرهیزید.
  • اگر مدت زمان بازسازی طولانی است و سرو صدای ناشی از تخریب و استفاده از دریل بتن کن و… دارید بهتر است به شهرداری مراجعه و هزینه جزئی بابت تعمیرات بپردازید تا با در دست داشتن نامه تعمیرات از ادامه فعالیت جلوگیری نشود.
  • اگر در آپارتمان مسکونی هستید با همسایه‌های خود قبل از شروع کار صحبت کنید.
  • برای تعمیر دیوارها و رفع نم از افراد متخصص کمک بگیرید.
  • برای تغییر رنگ دیوار‌ها از طراح و دکوراتور مشورت بگیرید.
  • در آپارتمان با مدیر ساختمان هماهنگی های لازم را انجام دهید.
  • برای جلوگیری از آسیب رسیدن به اسباب منزل و کف ساختمان(کفپوش یا سرامیک) از نایلون ضخیم استفاده کنید.
  • سعی کنید نخاله و ضایعات را پس از تخریب در ساختمان نگه ندارید.
  • در صورت عدم استفاه از گاز یا برق آنها را قطع کنید.

آیا بازسازی ساختمان یک کار ضروری است؟

جواب این سوال خیلی روشن است. هر ساختمانی بعد از گذشت چند سال و استفاده ساکنان از آن به تعمیرات و بازسازی ساختمان نیاز پیدا می‌کند. بازسازی ساختمان تنها در دکوراسیون و نمای ساختمان تغییر ایجاد نمی‌کند. گاهی این نیاز هست که زیرساخت ساختمان تا حد مجازی تغییر کند و گاهی یک تغییر کوچک و تعمیرات آپارتمان نیاز هست و اینجاست که برای ایمنی ساختمان هم که شده بازسازی آن یک کار ضروری به‌حساب می‌آید.

بازسازی آپارتمان قدیمی ، فرصتی برای بهتر کردن فضای زندگی

آپارتمان‌های قدیمی برای افرادی که در آن زندگی می‌کنند دنیایی از خاطرات است و خیلی از این افراد دوست ندارند از آن خانه نقل مکان کنند. ولی اکثر این خانه‌ها نیاز به بازسازی منزل و تعمیرات دارند. بازسازی آپارتمان قدیمی راه حل خوبی برای این افراد است. در واقع بازسازی داخلی و بازسازی اساسی و زیر ساختی باید انجام شود تا هم از لحاظ ایمنی ساختمان بیمه شود و هم ظاهر آپارتمان بهتر شود.

 

بازسازی آپارتمان قدیمی و یا حتی آپارتمان هایی که عمر زیادی ندارند می تواند شامل مواردی چون تعویض کابینت آشپزخانه، تغییر دکوراسیون داخلی، ایجاد تغییرات در تیغه بندی، تعویض کفپوش آپارتمان، رنگ آمیزی دیوارها و یا نصب کاغذ دیواری روی آنها، تعمیرات حمام و سرویس بهداشتی، بازسازی تاسیسات لوله کشی، تعویض یا ایجاد تغییرات در درب و پنجره های آپارتمان، تعمیر یا تعویض سیستم گرمایش و سرمایش و … باشد.

امروزه بازسازی آپارتمان ها نیاز افراد خانواده را بدون احتیاج به تغییر محل و به صرفه از نظر اقتصادی فراهم می کند و از این رو اهمیت و محبوبیت ویژه ای در میان اقشار مختلف مردم دارد.

بازسازی آپارتمانهای قدیمی

در بازسازی آپارتمانهای قدیمی و کوچک به نورپردازی در بازسازی داخلی آپارتمان توجه ویژه ای داشته باشید، بدین منظور می توانید از نورهای مصنوعی بیشتری در فضای داخلی استفاده کنید. همچنین انتخاب فرش های بزرگ در طراحی دکوراسیون آپارتمان های کوچک گزینه مناسبی محسوب نمی گردد، پس بهتر است موکت های بدون طرح با رنگ های خنثی و فرش های کوچک در طراحی استفاده شود تا فضای آپارتمان کوچک و دلگیر جلوه نکند.

در مورد آپارتمان های با متراژ کم و سقف کوتاه استفاده از پرده هایی که رنگ خنثی و طرحی ساده داشته باشند توصیه می شود.

متوسط هزینه بازسازی آپارتمان

  • بسیاری از منابع، هزینه بازسازی آپارتمان و قیمت تمام شده برخی تغییرات و متریال ها را به صورت مواردی شامل زیر قیمت گذاری می کنند:
    • هزینه تغییر کفپوشبا توجه به نوع متریال آن از متری 5۰ هزار تا 4۰۰ هزار تومان
    • هزینه تغییر دیوار پوشبسته به متریال آن از متری 5۰ هزار تا 40۰ هزار تومان
    • هزینه کاغذ دیواریبا در نظر داشتن برند آن از رولی ۳۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان
    • هزینه رنگ آمیزی دیوار: از متری حدود 10 هزار تا 25 هزار تومان
    • هزینه سقف کاذببسته به متریال آن از متری ۴۰ هزار تا 25۰ هزار تومان
    • هزینه نورپردازیبسته به نوع اجرا می تواند بسیار متفاوت باشد.
    • هزینه تعویض درب و پنجرهبسته به برند آنها از متری ۲۰۰ هزار تا ۵۰۰ هزار تومان
    • هزینه طراحی کمد و قفسه: بسته به متریال به کار رفته در آنها از متری ۱۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان
    • هزینه تعویض کابینت: بسته به متریال آن از متری ۵۵۰ هزار تا ۲ میلیون تومان
    • هزینه تعویض روشویی و سینکبسته به برند از ۱۰۰ هزار تا۸۰۰ هزار تومان
    • هزینه تعویض شیرآلات: بسته به جنس و برند آنها می تواند بسیار متنوع باشد.
    • هزینه تاسیسات داخلیبا در نظر داشتن نوع سیستم لوله کشی و تاسیسات آن متنوع می باشد.

قیمت بازسازی آپارتمان

لازم به ذکر است که قیمت های مذکور به طور میانگین بوده و بسته به نوع و کیفیت متریال مصرفی و دستمزد بالا یا پایین نیروی انسانی می تواند متفاوت باشد.

مراحل کلی بازسازی آپارتمان

مراحلی که معمولا برای بازسازی ساختمان ها در نظر می گیرند. به شرح زیر می باشد:

  • بازسازی داخلی ساختمان
  • بازسازی فضای خارجی ساختمان ها

در این زمان شما دو مقوله مهم که در بالا ذکر شد را پیش رو خواهید داشت. در این رابطه می توانید ابتدا بازسازی داخلی ساختمان خود را انجام دهید.بازسازی داخلی ساختمان ها در اولویت می باشد. از این رو مراحلی برای بازسازی داخلی ساختمان ها نیز در نظر گرفته شده است که در این مقاله توسط خدمات ساختمانی مقیمی برای شما و این خواهد شد. این مراحل به شرح زیر خواهد بود.

  • بازسازی کامل آشپزخانه و سرویس هاحمام و سرویس بهداشتی
  • برداشتن دیوار ها
  • تعویض لوله کشی ها
  • تعویض کلی کفپوش
  • تعویض کلی دیوارپوش
  • تعویض کلی سقف
  • تعویض کلی سیستم نورپردازی
  • تعویض کلی کابینت ها
  • و در آخرین مرحله قرار دادن به خرید سیستم های جدید برای آشپزخانه است.

مرحله ی دوم بازسازی آپارتمان

مرحله دوم بازسازی بخش اتاق نشیمن و پذیرایی می باشد. در این بخش شما شاهد:

  • تعویض کفپوش هاکاشی کاری سرامیک کاری
  • تعویض دیوارپوش ها
  • تعویض سقف در صورت لزوم
  • تعویض سیستم نورپردازی
  • تعویض سیستم گرمایشی     
  • تعویض سیستم سرمایشی
  • تعویض درب و پنجره ها
  • اضافه کردن برخی از آپشن ها نظیر: دیوار پشت ال سی دی، شومینه و غیره

در مرحله سوم ما بازسازی آپارتمان در بخش اتاق خواب ها را داریم. در این مرحله شما باید به یک نکته بسیار مهم توجه کنید. از آن جایی که خانه های قدیمی دارای تعداد اتاق بسیار زیادی می باشند. در صورتی که شما به تعداد همه اتاق ها نیاز نداشته باشید. می توانید برخی از آن ها را تخریب نموده و فضای آن را به اتاق نشیمن یا پذیرایی اضافه کنید. در این مرحله‌ی بازسازی در بخش اتاق خواب ها ما شاهد:

تعویض دیوارپوش ها

تعویض کفپوش ها

تعویض سقف

تعویض کمد دیواری ها

تعویض درب و پنجره

و غیره.

هستیم. به طور کلی خدمات ساختمانی مقیمی این مراحل را به صورت قانونی و استاندارد انجام خواهد داد. و سعی می کند که هزینه بازسازی آپارتمان شما را به صورت بسیار چشمگیری کاهش دهد.

سخن پایانی

امیدواریم این نوشته تا اینجا که پیرامون تعمیر ساختمان و بازسازی ساختمان بود، برای شما مفید واقع شود؛ و موجب تصمیم گیری بهتر شما به هنگام درخواست تعمیر ساختمان یا بازسازی ساختمان شود. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سه + یک =

Call Now Button