معرفی بهترین ایزوگام، راهنمای مراحل اجرا و کاربرد آن

در اینجا قصد داریم درباره ویژگی‌های بهترین ایزوگام، مواد اولیه و روش ساخت یک ایزوگام با کیفیت بالا صحبت کنیم. همچنین، چون نحوه نصب ایزوگام نیز اهمیت ویژه‌ای دارد و می‌تواند به طور مستقیم بر عملکرد و کارایی آن تأثیر بگذارد، در ادامه سعی خواهیم کرد که این موضوع را نیز مورد بررسی و بحث قرار دهیم.

گرما دیدن ایزوگام    

ایزوگام چیست؟

ایزوگام، نوعی عایق رطوبتی است که برای جلوگیری از نفوذ رطوبت استفاده می‌شود. امروزه این عایق به صورت متنوع در بازار موجود است و هر نوع آن ویژگی‌های منحصر به فردی دارد و برای عایق‌بندی در شرایط خاصی طراحی شده است. تا انتها با خدمات ساختمانی مقیمی همراه باشید. 

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ایزوگام

مواد اصلی برای ساخت ایزوگام عبارتند از:

  • پلی استر
  • مواد پلیمری
  • قیر صنعتی
  • فویل آلومینیومی
  •  پشم شیشه

نحوه ساخت ایزوگام

برای ساخت ایزوگام، در ابتدا مواد مورد نیاز وارد مخزن قیر می‌شود. پس از ترکیب کامل این مواد با یکدیگر، از مجرای خروجی مخزن عبور می‌کنند تا ضخامت ایزوگام تنظیم شود. در مرحله بعد، یک لایه آلومینیوم به ایزوگام چسبانده می‌شود و سپس در حوض آب قرار می‌گیرد تا سرد شود.

سپس یک لایه پلاستیک به پشت آن چسبانده می‌شود و با استفاده از فن‌های دمنده هوا خشک می‌شود. در نهایت، ایزوگام‌های تولید شده به صورت رول بسته‌بندی می‌شوند. 

ایزوگام

انواع ایزوگام

ایزوگام در چهار نوع متفاوت به بازار عرضه می‌شود که ما در ادامه هر کدام از انواع آن را به شما معرفی می‌کنیم:

ایزوگام فویل‌دار

این نوع ایزوگام‌ها، ایزوگام‌هایی هستند که یک روکش آلومینیومی‌ دارند و معمولاً برای عایق‌بندی پشت‌بام مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ایزوگام پودری

ایزوگام‌های پودری ایزوگام‌هایی هستند که برای ساخت آن‌ها به جای استفاده از روکش‌های آلومینیومی از یک نوع پودر معدنی استفاده شده است. این مدل‌ ایزوگام‌ها برای عایق‌بندی مکان‌هایی مناسب هستند که در معرض مستقیم نور خورشید قرار ندارند.

ایزوگام سنگ ریزه‌ای

ایزوگام سنگ ریزه‌ای همان‌طور که از نام آن نیز مشخص است، با استفاده از سنگ ریزه‌های طبیعی ساخته می‌شود. این ایزوگام از لحاظ ظاهری جذابیت بالایی دارد و به همین دلیل معمولاً برای عایق‌بندی نما و سقف ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ایزوگام رنگی

یک نوع دیگر از ایزوگام‌ها ایزوگام‌های رنگی هستند که یک روکش طرح‌دار دارند و برای عایق‌بندی نمای جانبی ساختمان، استفاده می‌شوند.

نصب ایزوگام

مشخصات ایزوگام مرغوب

در حال حاضر، تعداد زیادی شرکت در زمینه تولید ایزوگام فعال هستند. به همین دلیل، برای مصرف کننده‌ها ممکن است تشخیص دادن و خرید ایزوگام با کیفیت مناسب یکم دشوار باشد. به همین منظور، در این بخش، به توضیح مشخصات مهم ایزوگام‌های با کیفیت می‌پردازیم. برخی از این مشخصات عبارتند از:

نشان استاندارد

ایزوگامی که دارای نشان استاندارد است با به کارگیری مواد مرغوب ساخته شده است و از لحاظ کیفیت در رده بالایی قرار دارد.

خدمات پس از فروش

ایزوگام‌هایی که توسط برندهای معتبر به بازار عرضه می‌شوند دارای خدمات پس از فروش هستند. بنابراین مشتری می‌تواند از طریق چک کردن کارت ضمانت و گارانتی ایزوگام، به میزان کیفیت آن پی ببرد.

انعطاف پذیر بودن

یکی دیگر از خصوصیت‌های ایزوگام مرغوب این است که انعطاف پذیری بالایی دارد و در حین نصب به راحتی نمی‌شکند.

سبک بودن

ایزوگامی که با استفاده از متریال باکیفیت تولید شده باشد، وزن سبکی دارد و به راحتی می‌توان آن را جابه‌جا کرد.

فواید نصب ایزوگام

قابلیت‌ها و مزیت‌های متعدد ایزوگام، سبب شده است که در قیاس با محصولات مشابه خود بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. اینک برای این که شما نیز با این فواید آشنا شوید ما تصمیم داریم در این بخش مهم‌ترین فواید نصب آن را برای شما توضیح می‌دهیم. آن‌ها عبارتند از:

قیمت مناسب

با وجود این که ایزوگام قابلیت‌های منحصر به فرد زیادی دارد، با قیمت مناسبی به بازار عرضه می‌شود و انتخاب آن از لحاظ اقتصادی به صرفه است.‌

مقاومت بالا

ساختار ایزوگام به گونه‌ای طراحی شده است که مقاومت بالایی دارد و در اثر گذر زمان یا تغییرات جوی، دچار پوسیدگی نمی‌شود و کارایی آن تحت شعاع قرار نمی‌گیرد.

ساختار زیبا

ایزوگام در قیاس با عایق‌هایی مثل قیر و آسفالت ساختار تمیزتری دارد و نصب آن جلوه خاصی به ساختمان می‌بخشد.

نصب آسان

ایزوگام یکی از جدیدترین انواع عایق‌های رطوبتی است و به همین دلیل، نصب آن خیلی راحت‌تر از عایق‌های قدیمی است و نیازی نیست که برای نصب آن زمان زیادی صرف شود.

رول‌های ایزوگام

نحو نصب اصولی ایزوگام

از آن جایی که استفاده از قابلیت‌های ایزوگام تا حد زیادی به نحوه نصب آن بستگی دارد، نصب آن باید کاملاً اصولی انجام شود. از این رو، ما در این بخش به نحوه نصب اصولی ایزوگام می‌پردازیم و مراحل آن را برای شما توضیح می‌دهیم:

1. تمیز کردن

قبل از نصب ایزوگام، ابتدا باید سطح مورد نظر با آب شسته شود تا کاملاً تمیز شود. البته، توجه داشته باشید که نصب ایزوگام باید بعد از خشک شدن کامل لایه زیرین، انجام شود.

2. زیرسازی

در مرحله بعد باید خرابی‌ها و مشکلات لایه زیرین ایزوگام با استفاده از قیر و آسفالت برطرف شود. لازم به ذکر است در صورتی که لایه زیرین ایزوگام پوسیدگی زیادی داشته باشد و جدی گرفته نشود، ایزوگام کارایی لازم را نخواهد داشت و قطعاً نصب آن بی‌فایده‌ خواهد بود.

3. اندازه‌گیری

در این مرحله کل سطح مکان مورد نظر به طور دقیق اندازه‌گیری ‌می‌شود. سپس به قسمت‌های ۹۰ سانتی‌متری تقسیم می‌شود تا میزان ایزوگام مورد نیاز محاسبه شود.

4. نصب

در مرحله آخر نیز ایزوگام با استفاده از وسایلی مثل فندک جرقه‌ای، تیغه لاستیکی، ماله بندکشی و کمچه، کپسول گاز و مشعل ایزوگام نصب می‌شود.

نکته: لطفاً توجه داشته باشید که این کار را ساده نگیرید، چرا که نصب ایزوگام، در صورتی که به‌صورت اصولی انجام نگیرد همیشه ممکن است به حوادث غیر قابل جبران منجر شود. به همین دلیل، توصیه ما این است که این فرآیند را به یک تکنسین ماهر و باتجربه واگذار کنید تا احتمال وقوع هر گونه خطر را به حداقل برسانید.

ایزوگام روی دیوار

کاربرد ایزوگام

امروزه ایزوگام کاربرد زیادی دارد و در پروژه‌های متعددی به کار گرفته می‌شود که به طور مثال نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پشت‌بام و فونداسیون ساختمان‌های مسکونی
  • استخرهای پرورش ماهی
  • پارکینگ‌های طبقاتی
  • باند فرودگاه‌ها
  • پل‌های هوایی و بتنی
  • سقف ساختمان‌های پیش‌ساخته
  • تونل‌ها
  • کانال‌های آبیاری
  • سدها

سخن آخر

در این مقاله، بهترین نوع ایزوگام و روش ساخت آن را بررسی کرده و تلاش کرده‌ایم تا خصوصیات برتر ایزوگام را برای شما توضیح دهیم. هدف ما از پرداختن به این موضوع، کمک به شما برای انتخاب یک ایزوگام با کیفیت و عالی است. در نهایت، توصیه می‌کنیم که اگر قصد خرید این محصول را دارید، به فروشگاه‌ها و مراکز معتبر مراجعه کنید تا بتوانید بهترین نوع محصول را با قیمت مناسب تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

17 − دو =

Call Now Button